Flamingo Chicken wrap stick солети обвити с пилешко месо, 12см, 6 бр

4.40 лв.

Код: 5ab9a1509a9d Категории: , , Етикет:

Описание

Chick’n wrap stick солети обвити с пилешко месо, 12см, 6 бр